29 Eylül 2017 Cuma

Vajinada Kızarıklık

vajinada koku
Vajinada Kızarıklık
Sizde binlerce şansız kadın gibi kendini sürekli tekrar eden vajinada kızarıklık ve mantardan bir türlü kurtulamıyor musunuz? Cevabınız evetse doğru yerdesiniz. Yukarıda verdiğimiz linke girip mantarsız bir hayata ilk ve büyük bir adım atmış olacaksınız.

         

Vajinada mantar enfeksiyonu
Vajinada mantarın oluşmasına neden olan faktörler arasinda; en başta hijyen olmamak genital bölgeyi temiz tutmamak geliyor. Özellikle vajinal bölgeyi terli tutmak, kıllı tutmak, umumi tuvaletlerde vajinanin mikrop alması, taharet alırken arkadan öne doğru temizliğin yapılması mantarın oluşumunda etkilidir.

Vajinada Kızarıklık OKU
Vajinada Kızarıklık
Aşağıdaki belirtiler vajinada mantar enfeksiyonun hafif ve orta şiddette olduğunu gösterir. Vajinada kaşıntı, kaşıntı bazen öyle kaşınır ki kendinizi en müsait bir yere atıp vajinanızı kaşı kaşı bir hale girersiniz. Vajinada kızarıklık, kaşıntıya bağlı olarak meydan gelir. Vajina çevresinde şişme, vajinal döküntü, vajinal ağrı, beyaz ve gri renginde yoğun akıntı, vajinada koku gibi belirtiler hafif ve orta derecede mantarın olduğunu gösterir. Bu durumda mantarın ilerlememesi için önlem alınması elzem bir durumdur.
Vajinada mantar enfeksiyonu sonucu; çatlak ve yaralar oluşmuşsa, hamileyseniz, kızarıklık şişme ve kaşıntı çok yoğun rahatsızlık veriyorsa, kontrolsüz şeker hastalığı yaşıyorsanız, enfeksiyon albicans candida mantarından başka bir mantardan kaynaklanıyorsa ağır ve komplike bir enfeksiyonun olduğunu gösterir en kısa zamanda tedavi olmaya çalışınız. 


Vajinada mantar enfeksiyonu tedavisi
Vajinada mantar tedavisi iki türlü gerçekleştirilir. Standart olan tıbbi tedavi yolundan hemen hemen mantar hastalığına yakalanan birçok bayan geçer. Vajinal mantara teşhis konup tedavi yapılması için Jinekologlar hastadan vajinaya plak yerleştirip vajinada mantar görüntüleri alarak yapılacak olan test sonucu mantara teşhis konmaya çalışılır. Klasik olan bu teşhis yolundan birçok bayan tedirgin olmaktadır. Çünkü bu tedavi vajinanın gösterilmesine ve içine alet sokulmasına neden olmaktadır. Neticede vajinanın tahriş olmasına ve görülmesine sebep olmaktadır. Çoğu bayan bu tedavi yolundan geçmeden mantara son vermenin arayışı içine girerler. Bu arayış vajinada ikinci tedavi yöntemi olan aslında asıl olan tedavi yoludur. Çünkü asıl tıp olan doğal tedavi yöntemidir. Her zaman öncelikli tercih olmalıdır. Doğal tedavi ile mantara son vermenin yoluna giren bayanlar birçok tavsiyeyle karşılaşmıştır. Ama şunu söylemek gerekir ki bunların çoğu para tuzağı olup maksatları ticaridir. Eğer mantardan doğal tedavi yolu ile kurtulmak istiyorsanız yandaki linke tıklayıp mantarsız hayat için ilk adımı atın.


Bitmek tükenmek bilmeyen doktor tedavileri  hasta reçetelerine  klasik olan vajinada koku için ilaç, fitil, kimyasal spreyler, kremler, antibiyotikler yazar ve hastayı gönderir. Bu tedaviler maalesef anlık olup tecrübe ile sabittir ki mantara kökünden son veremiyor. Zaten birçok bayanda tekrar doktoruna mantarın kendini tekrar yenilediğini söylemek için başvurur. Bu şikayetler her geçen gün artmaktadır.
Daha fazla dayanamayan hastalar özellikle aktardan vajinada kaşıntı için krem alıp derdine deva ararlar. Velhasıl insanın hayatını adeta kabusa çeviren mantara son vermek için her kadının standart olan tıbbi tedavi yolunda; bitmek tükenmek bilmeyen randevular alıp , doktor ve hastane tedavileri olup kimyasal ilaçlar kullanmışlardır. Zaman ve servet kaybı olan tıbbi tedavi yönteminden pek çok hasta netice alamadı. 
Peki ne olacak? Vajinada kızarıklık nedir? Doğal tedavisi nasıldır? Vajinal mantardan nasıl kalıcı bir şekilde kurtulabilirsiniz? Tüm bu soruların cevabı imkansız değil. Yalnız değilsiniz yanınızdayız. Vajinal mantar tedavisi alanında uzman olan Ebru Erçetin'in hazırlamış olduğu vajinal mantar bitkisel tedavisi e-kitabı ile tüm bu sorularınıza yanıt bulabilir ve daha fazlasını görebilirsiniz. Birçok kadın bu e-kitapta adım adım anlatılan doğal tedavi ile mantara son verdiler. Siz de doğal tedavi yöntemini öğrenip mantara kalıcı olarak son vermek istiyorsanız bu e-kitabı inceleyebilirsiniz. Kitabı incelemek için şimdi hemen burayı TIKLA İNCELE!







vajinada kızarıklık, vajinada koku, vajinada koku için ilaç, vajinada mantar enfeksiyonu, vajinada mantar enfeksiyonu tedavisi, vajinada mantar görüntüleri, vajinada kaşıntı için krem

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Vajinada Mantar Tedavisi Evde

Vajinada Mantar Tedavisi Evde Vajinada mantar tedavisi evde Hayatınızı alt üst eden vajinadaki mantar artık çekilmez bir hal mi aldı?...