24 Eylül 2017 Pazar

Vajinada Kaşıntı ve Akıntı

Vajinada kaşıntı ve akıntı
Vajinada kaşıntı ve akıntı kadınların hayatı boyunca en sık karşılaştıkları can sıkıcı bir hastalıktır. Kadın doğum polikliniklerinde en fazla hasta başvurusu olan bir durumdur. 

Vajinada meydana gelen olağanüstü kaşıntı büyük bir ihtimalle vajinal mantar hastalığına delalet eder. Bu mantarın tıpta adı albicans candidadır. Evli olsun bekar olsun her kadının hemen hemen hayatında en az bir kere karşılaştıkları bir durumdur.
Kadınlarda normal akıntı fizyolojik akıntıdır. Ancak akıntı ve kaşıntı bağlı olarak normal değilse altında enfeksiyon vardır.
Vajinada kaşıntı ve akıntı  arasında fizyolojik yani normal olan akıntı ve doğal olmayan akıntı yer alır.
Fizyolojik olmayan akıntılar vajina ve rahim ağzında enfeksiyon sebeplerinden dolayı oluşan akıntıdır. Belirtileri arasında genellikle vajinada olağan dışı bir akıntı, Kaşıntı ve tahriş, cinsel ilişki esnasında ağrı duymak alt karın bölgesinde ve kasıklarda rahatsızlık veren agri, ender de olsa vajinal kanama, genital bölgede ödem ve şişme yer alır.
Doğal olmayan akıntıların sebepleri; vajinada mantar hastalıkları, bakteriyel vaginosis, genital kansere bağlı akıntı, vajinada yabancı cisimlerin oluşturduğu akıntı, trikomonas vajiniti ve genital herpes vajiniti doğal olmayan sebepler arasında yer alır.

Vajinada kaşıntı ve şişlik neden olur
Kaşıntı ve akıntının vajinada olağanüstü olması halinde insanın hayatını kabusa çeviriyor. Vajinada kaşıntı vagina içinde ve dudaklarında meydana gelir. Yoğun kaşıntı oluşarak vajinayı yıpratır. Kaşıntıya sebep olan etkenler içinde özellikle vajinayı temiz tutmamak gelir. Uzun süre iç çamaşırı kullanımı, umumi tuvaletlerde mikrop kapma, taharetlenme de arkadan öne doğru temizliğin yapılması hastalığın baş sebepleridir. Meydana gelen akıntı gri beyaz köpüklü miktarda olup az kokulu ise bakteriyel vaginittir. Koyu beyaz peynirimsi kokusuz akıntı yanma hissi kaşıntı meydana getiriyorsa candida mantar hastalığıdır. Vajinada kaşıntı ve yanma belirtileri arasında olan bu etmenler kendinizde görüyorsanız evde doğal tedavi olabilirsiniz. Evet yanlış duymadınız evde kendi başınıza herhangi bir doktorun tedavisinden geçmeden tedavi olabilirsiniz. Peki nasıl?  Hemen aşağıda verdiğimiz linke tıklayıp detaylı bir şekilde doğal tedavimizin nasıl olduğunu öğrenebilirsiniz.

             

Vajinada Kaşıntı ve Akıntı öğren
Vajinada Kaşıntı ve Akıntı


Vajinada kızarıklık
Vajinada kızarıklığı meydana gelmesinde mantar enfeksiyonu etkilidir. Mantara bağlı olarak beliren yoğun kaşıntı beraberinde yanma meydana getirir. Meydana gelen yanma sonucu vajinada çatlak ve yaralar oluşur. Çatlaklar içinde enfeksiyonlar meydana gelir. Vajinada kızarıklık çatlak ve yaralar neticesinde belirir. Albicans candida enfeksiyonun neden olduğu mantar kaşıntı sonucu oluşan akıntı vajinada koku oluşturarak kötü bir koku yayar. 

Vajinada kaşıntı ve yanma bitkisel tedavisi

Her şeyde olduğu gibi vajinada kaşıntı ve akıntı için size tavsiye edeceğimiz en iyi tedavi yöntemi doğal ve bitkisel tedavi yöntemidir. Jinekologlara utanılacak bölgenizi göstermeye gerek kalmadan, hastane hastane gezip bitmek bilmeyen kontroller ve doktor tedavilerine gerek kalmadan evinizde kendi başınıza vajinal mantara kökünden son verebilirsiniz. Doğal tedavi yöntemimize ulaşmak için burayı tıklayıp resmi sitemizden öğrenebilirsiniz.







vajinada kaşıntı ve akıntı, vajinada kaşıntı ve şişlik neden olur, vajinada kaşıntı ve yanma, vajinada kaşıntı ve yanma bitkisel tedavisi, vajinada kaşıntı yanma, vajinada kızarıklık, vajinada koku
































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Vajinada Mantar Tedavisi Evde

Vajinada Mantar Tedavisi Evde Vajinada mantar tedavisi evde Hayatınızı alt üst eden vajinadaki mantar artık çekilmez bir hal mi aldı?...